Summa sidvisningar

lördag 28 juli 2012

NINJA GO!

I det här huset är det EN sak som gäller just nu, dag som natt: NINJAGO!

Det kollas film - på svenska, norska, tyska och Gud vet vad. Det ska kollas figurer och spel på LEGO´s hemsida. Det första man ser när man vaknar är Jay, Zane eller Cole 2 cm från ögonen tillsammans med ett "DU ÄR JAY/ZANE/COLE!!!". Kai får man inte vara för det är Minis stora husgud. "Var är Kai?!" hörs som ett mantra dygnet runt, ja t.o.m. på natten dröms det mardrömmar om att någon tagit Kai (som oftast delar kudde med drömmaren). Icke att förglömma: Spinjitzu utövas på alla ytor i det pyttelilla hemmet. Intet ont anande står man och diskar, käkar frukost eller byter blöja när man plötsligt befinner sig mitt i "Skapelsens Tornado". Spännande värre.

Men jag måste ge lite cred till Ninjorna. Under lång har Eric Saades "Popular" haft allsångsstatus i hemmet. Man ska väl inte klaga, vi har i alla fall sluppit få in Sean Banan, men det finns bättre musik att höra på repeat. Den här exempelvis:

http://www.youtube.com/watch?v=KERpYOfqnKA

Ninjagosången är numer ny etta på topplistan, och ta mig tusan...den är ju kanonbra! Så nu går även modern omkring och sjunger: "Jump up, kick back, whip around and spin! And then we jump back do it again.
NINJA GO! NINJA GO...!"

Visst är den BRA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar